søndag den 1. januar 2012

Symptomer og behandling


”Et symptom er et signal om en ubalance -  
at behandle på et symptom, fjerner ikke årsagen” 

Mit grundsyn er holistisk og derfor passer de homøopatiske midler godt ind som supplement til det arbejde jeg laver med mennesker og dyr både i- og udenfor Stald Plus.
De homøopatiske midler er kun en del af et større hele, men er blevet naturligt at medtage til mennesker, og kæledyr der har brug for ekstra hjælp.

Før i tiden troede jeg ikke rigtigt selv på det med at ganske få dråber af et bestemt middel kunne gøre en forskel,.Jeg havde, ligesom så mange andre, en mening om at "tro kunne flytte bjerge" og jeg var overbevist om at det var nok lige så meget selve troen som midlet, der havde en virkning.

I dag ved jeg bedre, for ved at give syge dyr behandling med homøopati og derefter observere at de blev raske, ja så måtte jeg overgive mig.
Min interesse for antroposofi og homøopati startede med veterinær homøopati men er i dag integreret del af tilbud til både mennesker og dyr.

Dyr er jo nemme at arbejde med for de siger ikke:" ja jeg tror", eller "nej jeg tror ikke" de tager imod den behandling vi giver dem, og viser resultater enten straks eller over tid, afhængig af problemet og vores aktive tiltag. Flere dyre ejere (som jeg selv),  er - når de har oplevet hvordan deres kæledyr er blevet hjulpet, blevet overbevist om at homøopati kan hjælpe også på egne ubalancer.

Efterhånden har jeg set rigtig mange eksempler på at homøopati har været en effektiv hjælp, både som enkeltstående middel eller som tillægsbehandling ved et andet medicinsk, eller terapeutisk tiltag også hos mennesker.
Så i min praksis er homøopati og kosttilskud et integreret tilbud i rådgivningen.
Mange mennesker er glade for midlernes virkning, både akut og på sigt og ofte har de homøopatiske midler  en afgørende betydning for at anden behandling har virket hurtigere,andre gange har homøopatien kunnet stå alene som behandling med langsigtet effekt.

 Derfor anvende jeg homøopati  understøttende i mange henseender, privat som professionelt til mennesker og dyr.

Gitte Sperling, Pd. Krop- og Psykoterapeut MPF
Link til min praksis

Ingen kommentarer:

Send en kommentar